Ekologisk hudvård, Botaniska behandlingar

Mitt namn är Sofia Bergenholtz och jag driver Sober Ekologisk Hudvård.

Efter många års arbete i bankvärlden ville jag ändra inriktning i livet. Mitt stora intresse för ekologisk hudvård grundar sig i mina egna erfarenheter och utmaningar då jag efter tonåren drabbades av rosacea, som är en inflammatorisk hudsjukdom som ger rodnad och utslag.

Jag utbildade mig till Ekologisk hudvårdsterapeut och Botanisk pedagog hos Lena Losciale på Botany for All i Stockholm. Hon är grundare till metoden (som hon startade på Axelssons GI år 1995, och från och med år 2013 lär ut på sin egen skola) och har drygt 25 års erfarenhet av ekologisk hudvård. En fantastiskt lärorik utbildning.

Det lockade mig även att utbildningen ser holistiskt på människan. Holistiskt betyder att man har en helhetssyn på kroppen och själen. Huden kan tala om för oss hur vår inre hälsa mår. Därför är samtalet vid första behandlingen viktig. Personlig hudvårdskonsultation ingår alltid gratis vid din första behandling, men kan även bokas separat.

Genom att aktivt välja hudvårdsprodukter som tillför huden rena, naturliga och ekologiska ingredienser som stöttar hudens naturliga processer skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för långsiktiga resultat, och en hud som strålar. Bra för dig och bra för miljön!

Varmt Välkommen!

Sofia Bergenholtz

Som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har jag patient- och ansvarsförsäkring och följer branschens etiska regler. Företaget är godkänt för F-skatt.