Projektbeskrivning

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Ansiktsbehandlingar

BOKA BEHANDLINGEN
Nyhet! Sensitive & Anti-redness – 60 min     850 kr

(Rengöring, face scrub, dränagemassage, mask, fukt & skydd)

Föllinge Sensitive & Anti-redness är en serie framtagen för den känsliga och reaktiva huden. Den passar väldig bra vid röd och blossande hud, irritationer och överkänslighet.

Seriens främsta funktion är att lindra, lugna och balansera huden. Samtliga ingredienser är mycket noga utvalda för sina anti-inflammatoriska, skyddande, lugnande, dämpande och balanserande egenskaper.

Hela serien är vegansk och innehåller i snitt 76% ekologiska ingredienser (vatten ej inräknat).

Naturligtvis kan serien även användas för alla övriga hudtyper, även en normal hud får fantastisk lyster. Du har möjlighet att välja en rutin med mer fett eller med mer fukt, beroende på vilket behov din hud har.

Botanisk ansiktsbehandling Relax – 60 min     850 kr

(Rengöring, peeling, avslappnande ansiktsmassage, mask, ansiktsolja efter hudtyp)

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av läppar, ögon, dekolletage, hals och ansikte. En djup och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte. Ansiktsmask och efter den en skyddande produkt, med mineralmakeup.

Huden är redo för resten av dagen och din hud har varsamt fyllts på med doftande närande råvaror.

Produkter som används under behandlingen:
Det jag ser med ögonen, känner med händerna och har lyssnat mig till leder mig till att välja bland oljor, balsam och leror som passar just dig och din hud. Rasullera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor används till rengöringen. Massagen utförs med vårdande växtolja och eteriska oljor. Mask blandas av Gul/grön fransk lera, havremjölk, eteriska oljor, hydrolat, örter.

Växtolja, hydrolat och mineralmakeup är produkter som ofta avslutar vården av huden.

Produkter och råvaror från: LENA LOSCIALE Skincare, by LENA LOSCIALE, Botany for All Makeup

Botanisk ansiktsbehandling Relax Delux – 90 min       1 050 kr

(Rengöring, peeling, avslappnande, energi- och lymfmassage, mask, ansiktsolja efter hudtyp)

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av läppar, ögon, dekolletage, hals och ansikte. Fast och rytmisk massage av dekolletage, överarmar, nacke, hals och ansikte tar vid när rengöringen är klar. Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnadsmassage och tryck på dekolletage, hals, nacke och ansikte. Spänningar släpper, cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. Fjäderlätta strykningar på hals och ansikte. Strykningar som hjälper huden att renas, cirkulationen att lugnas, vätskan att tömmas. Ansiktsmask stryks ut.

En skyddande produkt, med mineralmakeup om så önskas, arbetas in. Huden är redo för resten av dagen. Händer, oljor, örter och blomstervatten har arbetat sig igenom din hud, bindväv, muskler och spänningar.

Produkter som används under behandlingen:

Rasullera, Grön/Gul Fransk Lera, vegetabiliska oljor, hydrolater, örter och eteriska oljor till rengöringen.
Massagen utförs med vårdande växtolja och eteriska oljor.
Ansiktsmask blandas av Gul/Grön Fransk Lera, havremjölk, eteriska oljor, hydrolat och örter.

Växtolja, hydrolat och mineralmakeup är produkter som ofta avslutar vården av huden.

Produkter och råvaror från: LENA LOSCIALE Skincare, by LENA LOSCIALE, Botany for All Makeup

Lyster Express ansiktsbehandling med Marina Miracle – 40 min    600 kr

(Rengöring, peeling, återfuktande mask, fukt & skydd)

Marina Miracle – lyxig probiotisk hudvård från Norge med 100% naturliga ingredienser. Denna behandling passar väldigt bra för en torr eller mogen hud.

Rengöring med en len oljekräm, peeling som består av probiotika och vitlera, därefter en djupt återfuktande mask med en doft av söta äpplen som ger huden aktiva näringsämnen från jäst aloe vera och grönt te. Shea, pärlpulver och äppelsyra ökar fuktigheten i huden och ger en fräsch lyster.

Under tiden masken verkar får du en avslappnande huvudmassage.

Avslutningsvis smörjs en näringsrik ansiktsolja in som passar din hudtyp, och Acai Hydra Cream som är en lätt ansiktskräm, speciellt utvecklad för applicering över ansiktsolja för att ge extra fuktighet, näring och skydd mot föroreningar.

Ger ditt ansikte lyster, fräschör och glow!

Lyster Lyx ansiktsbehandling med Marina Miracle – 60 min    850 kr

(Rengöring, peeling, massage, återfuktande mask, fukt & skydd)

Marina Miracle – lyxig probiotisk hudvård från Norge med 100% naturliga ingredienser. En komplett ansiktsbehandling med levande probiotika som ger din hud en nystart och ett fantastiskt glow. Passar alla hudtyper, speciellt en torr eller mogen hy. (Ej rosacea.)

Rengöring med en len oljekräm, peeling som består av probiotika och vitlera, därefter en längre avslappnande ansiktsmassage. Efter massagen får du en djupt återfuktande mask med en doft av söta äpplen som ger huden aktiva näringsämnen från jäst aloe vera och grönt te.  Shea, pärlpulver och äppelsyra ökar fuktigheten i huden och ger en fräsch lyster.

Avslutningsvis smörjs en näringsrik ansiktsolja in, som passar din hudtyp, och Acai Hydra Cream som är en lätt ansiktskräm, speciellt utvecklad för applicering över ansiktsolja för att ge extra fuktighet, näring och skydd mot föroreningar.

Denna superbehandling måste upplevas!

Naturlig kemisk peeling med probiotika – Marina Miracle – 60 min    1 250 kr
(Kur bokas separat)

(Rengöring, peeling, Naturlig kemisk peeling mask, återfuktning, fukt & skydd)

Unik 100% naturlig kemisk peeling som ger huden fukt på djupet samtidigt som syrorna verkar och förnyar och förbättrar huden.

Djuprengörande och extra lyxig ansiktsbehandling. I den här behandlingen används en professionell naturlig kemisk salongsprodukt som bl.a innehåller 3 olika BHA syror och 4 olika AHA-syror, aktivt C-vitamin, aktiv probiotika, hyaluronsyra och MSM.

Behandlingen arbetar aktivt med att exfoliera huden på flera nivåer samtidigt, under tiden slussas näring och fukt ner i hudlagren. Fuktighetsgraden samt keratin- och kollagenproduktionen ökar. Huden förnyas, får ökad spänst, lyster och en klart förbättrad hudyta.

Gör den här behandlingen som kur på 4 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Du har då mycket fina resultat på linjer, pigmenteringar, antiage, hudton och lyster.

För ännu bättre resultat använder du Marina Miracles produkter hemma.

Kur bokas separat och innehåller fyra behandlingar med 4 veckors mellanrum á 60 min pris 4 500 kr (ord pris 5 000kr)

Efter behandlingen använder du solskydd i en vecka.

Boka behandling